Alleen vandaag GRATIS verzending binnen NL en BE 🚛

Verzending & Levering

Verzending 
Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar u toesturen kunnen wij besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt er ook voor dat we de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat u wellicht gewend bent, maar geeft u wel scherpere prijzen.

Levering
De gemiddelde levertijd* is 5-12 dagen.

Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte of missende informatie is zijn we genoodzaakt u te benaderen. Dit kan voor vertraging in uw bestelling zorgen.

*Wij garanderen geen levertijden deze zijn geschat.

Douane
Bij GOSANDA ontvangt minder dan 1% van de klanten een brief van de douane / verzendmaatschappij, waar wordt gevraagd naar de factuur en het betalingsoverzicht van de bestelling. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op en we zullen dit zo snel mogelijk voor u proberen af te handelen. Mocht de klant buiten ons om toch gegevens opsturen naar de douane / verzendmaatschappij, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten. *Bij internationale zendingen (naar landen buiten Nederland of België) zijn klanten zelf verantwoordelijk voor het eventuele importproces en de regels die daar aan verbonden zijn.

Alleen vandaag gratis verzending

Wij nemen vandaag de verzendkosten voor eigen rekening!

24/7 Bereikbaar

Ons team staat elke dag van de week klaar voor al jouw vragen!

Veilig betalen

Onze site maakt gebruik van een SSL-verbinding

Niet goed? Geld terug!

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie.